info@hdi.vision

HDI tim

Stručnjaci udruge i inicijative
Humana digitalna inteligencija

tomo

Tomislav Krištof

Suosnivač i potpredsjednik udruge

Stručnjak za digitalni marketing i komunikacije s više od 20 godina iskustva u digitalnom svijetu. Idejni tvorac i pokretač prvog studija digitalnog marketinga te vrste u svijetu na Visokom učilištu Algebra (uz podršku Uprave i suradnika). Aktivni bloger, ambasador digitalnog i mentalnog zdravlja.

helena2

Helena Čop

Suosnivačica i predsjednica udruge

Stručnjak za analizu velikih bazena podataka (big data). Diplomirala digitalni marketing na Visokom učilištu Algebra. Trenutno radi kao voditelj projekta Lvl8 u Styria grupi.  Višegodišnje iskustvo u radu s big data modelima, sistemskom istraživanju i analitičkom razmišljanju.

 

zlatan

Zlatan Morić

Stručnjak za IT sigurnost

Voditelj katedre za IT sigurnost na Visokom učilištu Algebra. Ima više od 20 godina iskustva u IT-u. Posjeduje sveobuhvatna intedisciplinarna znanja iz IT sigurnosti, podatkovne znanosti (data science). Certificirani EC-Council i certificirani Microsoft trener.

luka

Luka Maras

Digitalni stručnjak

Magistar multimedijskog računarstva s diplomom arhitekture. Ljubav prema crtanju, pisanju i računalima odvela ga je u karijeru web dizajnera i marketinga kroz sadržaj (content marketing) te SEO specijaliste. Radio je kao diplomat i prevoditelj te ja autor nekoliko IT i self-help blogova i knjiga. Strastven prema globalnim trendovima i pitanjima, strastven čitatelj i poduzetnik.

stefani

Stefani Bujanović

Koordinatorica procesa

Studentica digitalnog marketinga na Visokom učilištu Algebra. Svojim područjem bavi se kroz honorarna i stalna zaposlenja te financira studij. Radi kao specijalist za digitalni marketing u agenciji Digital Telents. Posjeduje znatiželjni um umrežen s kreativnom dušom i neumorno se bavi organizacijom.

 

dora

Dora Odak

Koordinatorica istraživanja i razvoja

Studentica zadnje godine diplomskog studija sociologije. U svom završnom radu analizira nove vrijednosti koje donosi digitalizacija. Trenutno radi na projektima za Europsku uniju, prvenstveno u svrhu integracije marginalnih mladih u društvo. Redovito ide na sate kreativnog pisanja i piše stručne članke.

kico

Kristijan Bujanović

Backend developer

Ako bismo mogli opisati Kristijana u par riječi, vjerojatno bismo rekli da je on spoj dvije krajnosti. S jedne strane, izvrsno znanje sa softverima i svime što je povezano s računalima. Dok, s druge strane, posjeduje otvorenu i pričljivu karizma među ljudima. Svoju pozitivu i znanje trenutno dijeli s Bornfightom, gdje je dio Quality assurance tima.