HDI tim

Stručnjaci udruge i inicijative
Humana digitalna inteligencija

tomo

Tomislav Krištof

Osnivač

Stručnjak za digitalni marketing i komunikacije s više od 20 godina iskustva u digitalnom svijetu. Idejni tvorac i pokretač prvog studija digitalnog marketinga te vrste u svijetu na Visokom učilištu Algebra (uz podršku Uprave i suradnika). Aktivni bloger, ambasador digitalnog i mentalnog zdravlja.

igor

Igor Mikloušić

Voditelj strateškog razvoja

Doktor znanosti iz područja psihologije, viši asistent na Institutu društvenih znanosti Ivo Pilar. Zaljubljenik u psihologiju te posebno područja psihologije ličnosti i evolucijske psihologije. Svoju stručnost usavršavao na sveučilištu Oxford.

zlatan

Zlatan Morić

Stručnjak za IT sigurnost

Voditelj katedre za IT sigurnost na Visokom učilištu Algebra. Ima više od 20 godina iskustva u IT-u. Posjeduje sveobuhvatna intedisciplinarna znanja iz IT sigurnosti, podatkovne znanosti (data science). Certificirani EC-Council i certificirani Microsoft trener.

Maja Pekas

Maja Pekas

Zadužena za pravna pitanja i razvoj

Uvijek s osmjehom na licu, Maja je razvila iskustvo ulogama orijentiranim prema klijentima. Istražuje storytelling kao fenomen o čemu može satima pričati s vama. Nedavno završila E-leadership MBA u Algebri. Uvijek aktivna. Ako ne nosi visoke pete možete je sresti kako u tenesicama trči, šeta se i otkriva prirodu oko sebe.